پنج‌شنبه 30 فروردین 1403

نباید هیچ واحد تولیدی در آذربایجان‌شرقی راکد بماند/ کدام کارخانه ها مورد پیگرد قضایی قرار می گیرند

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: هر واحدی که برنامه احیا و توسعه تولید را ارائه نکند یا طبق برنامه عمل نکند و تسهیلات دریافتی را در کاری غیر از تولید هزینه کند، تحت پیگرد قضایی قرار می‌گیرد.

نباید هیچ واحد تولیدی در آذربایجان‌شرقی راکد بماند/ کدام کارخانه ها مورد پیگرد قضایی قرار می گیرند

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب به نقل از فارس؛ عابدین خرّم استاندار آذربایجان‌شرقی بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به ریاست استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه تولید و اشتغال، خط قرمز کارگروه تسهیل است، اظهار کرد: هرگونه تسهیلاتی که از سوی این کارگروه به واحدهای تولیدی ارائه می‌شود، باید منجر به احیای تولید و ایجاد اشتغال شود و لازمه این امر اقدام نظارتی بر اجرای مصوبات است.

وی با تأکید بر اینکه واحدهای متقاضی دریافت تسهیلات از کارگروه تسهیل، باید برنامه احیا داشته باشند، افزود: در شرایطی که بانک‌ها با محدودیت منابع مواجهند و همین منابع اندک را هم به دلیل اولویت‌های دولت به بخش تولید اختصاص می‌دهند، نباید منابع و تسهیلات بانکی صرف چیزی غیر از تولید شود.

خرم تصریح کرد: هر واحدی که برنامه احیا و توسعه تولید را ارائه نکند یا طبق برنامه عمل نکند و تسهیلات دریافتی را در کاری غیر از تولید هزینه کند تحت پیگرد قضایی قرار می‌گیرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به تأکید دولت و وزارت کشور بر فعال بودن کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، بیان داشت: این موضوع در استانی مانند آذربایجان شرقی که قطب تولید و صادرات است، اهمیت بیشتری دارد و باید تلاش کنیم تا هیچ واحد تولیدی در استان راکد نماند.

وی ادامه داد: فعالیت کارگروه تسهیل از چند جهت اهمیت دارد؛ هم از جهت نیاز کشور به رونق تولید که موجب امیدواری در جامعه می‌شود، هم ضرورت خودکفایی در تولید نیازمندی‌ها و کالاهای اساسی و هم افزایش بهره‌وری که تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان منابع تولید باید در این راستا تلاش کنند.

خرّم خاطرنشان کرد: ما در ایجاد واحدهای تولیدی جدید، به دنبال ارزش افزوده و تکمیل زنجیره تولید مخصوصا در حوزه دانش‌بنیان هستیم، اما واحدهایی هم هستند که به دلیل نیاز جامعه، مستعد توسعه هستند و بانک‌ها اگر به این واحدها تسهیلات ارائه کنند به نفع خود آنهاست.

وی با قدردانی از عملکرد بانک‌های استان در حوزه حمایت از تولید، گفت: عملکرد بانک‌ها در حال تهیه است و به زودی گزارش آن ارائه می‌شود؛ ما باید از این نظر جزو استان‌ها پیشتاز باشیم و این هدف، معقول و دست‌یافتنی است.

کلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه تصریح کرد: با اهتمام کارگروه تسهیل و دستگاه‌های مسؤول، تعداد پرونده‌های ورودی به این کارگروه کاهش یافته و در حالی که ما در هفته‌های قبل سابقه بررسی تا ۲۰ پرونده را نیز داشتیم، این هفته تنها ۳ پرونده به کارگروه ارجاع شده است.

درباره‌ی سردبیر

سردبیر پایگاه خبری «اخبار بناب»

همچنین ببینید

62281702 - پایگاه خبری اخبار بناب شهرستان بناب

دستاوردهای سفر اول رئیس جمهوری به آذربایجان شرقی

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب به نقل از ایسنا؛ سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =