Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpsh domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/akhbarbo/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
کاهش بیکاری در شهرستان بناب/کسب رتبه نخست شهرستان بناب در اعطای تسهیلات مشاغل خانگی دربین شهرستان های استان آذربایجان شرقی - پایگاه خبری اخبار بناب
دوشنبه 8 اردیبهشت 1404

کاهش بیکاری در شهرستان بناب/کسب رتبه نخست شهرستان بناب در اعطای تسهیلات مشاغل خانگی دربین شهرستان های استان آذربایجان شرقی

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بناب از کاهش درصدبیکاری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ معصومه حنیفه ثالث در تشریح این خبر افزود: خوشبختانه بیکاری در بناب درصد کمی را به خود اختصاص داده است و توانسته این درصد را از میانگین استانی نیز پایین تر آورد.

- پایگاه خبری اخبار بناب شهرستان بناب

وی به جایگاه چهارم بناب در کاهش نرخ بیکاری استان اشاره کرد و افزود: شهرستان بناب با نرخ بیکاری ۷.۶۹ در استان رتبه ۴ را از نظر افزایش اشتغال به خود اختصاص داده است که میتوان این درصد را باز هم کمتر کرد که لازمه آن تقویت نیروی ماهر هست که امروزه معضل بزرگی برای رفع بیکاری شده است چرا که در هنگام استخدام فقط به مدرک تحصیلی اکتفا و به مهارت فرد در رشته خود توجه بسیار کمتری میشود.

وی با اشاره به حمایت از مشاغل خانگی گفت: حمایت از مشاغل خانگی یکی از سیاست های اصلی وزارت کار است که با اعطای تسهیلات کم بهره و شرایط کاملا آسان سعی در حمایت از این مشاغل و افزایش اشتغال داریم که هر کسی در هر زمینه ای که فعالیت دارد میتواند به سامانه معرفی شده از طرف اداره مراجعه نموده و جهت بهره مندی از تسهیلات مشاغل خانگی ثبت نام کند و پس از طی مراحل و تایید نهاد های مربوطه از طریق ادارات مربوط به رشته شغلی خود جهت دریافت وام به بانک ها معرفی شود.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ سقف تسهیلات حمایت از مشاغل خانگی به ازای هر نیروی کار ۱ میلیارد ریال بود که توانستیم ۴۰ درصد بیشتر از سهمیه ابلاغی این تسهیلات پرداختی داشته باشیم یعنی به عبارت دیگر ۱۴۰ درصد پرداخت تسهیلات در سال گذشته داشتیم.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بناب از کسب رتبه نخست شهرستان بناب در اعطای تسهیلات مشاغل خانگی دربین شهرستان های استان آذربایجان شرقی خبر داد و افزود :در استان اولین شهرستان در پرداخت این وام ها بودیم که علاوه بر سهمیه خود، سهمیه اضافی نیز دریافت کرده ایم که مبلغ این اعتبارات ۵۰ میلیارد ریال بود که ۲۰ میلیارد ریال دیگر نیز اضافه بر این اعتبارات برای شهرستان جذب کنیم و حاصل این حمایت ها را در چند کارگاه میتوان مشاهده کرد که برای مثال تولید قطعات الکترونیک خودرو در یک محل کوچک، تولید کود ارگانیک در روستا و کارگاه خیاطی که لباس های دوخته شده به کشور عراق صادر میشود.

معصومه حنیفه ثالث به میزان اشتغال ثبت شده شهرستان اشاره کرد و گفت: تعهد ما برای سال ۱۴۰۱ جهت ثبت میزان اشتغال ۱۹۷۲ نفر بود که در این راستا دستگاه های اجرایی موظف بودند که افرادی را که برایشان اشتغال ایجاد کرده بودند در سامانه رصد ثبت نمایند که در این زمینه نیز خوشبختانه لیست ۲۴۸۷ نفر در سامانه رصد ثبت شده بود که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ساز و کار نظارتی خوبی در این خصوص انجام داد.

وی همچنین با اشاره به وظایف و رسالت اصلی این اداره، افزود: وظیفه اصلی اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی را به چشم اشتغال میبینند ولی اینگونه نیست بلکه در حوزه های گسترده تعاون، بازرسی کار و صیانت از نیروی کار که اصلی ترین رسالت ما همین صیانت از نیروی کار است که حوزه های فعالیت اداره معطوف به همین موضوع است و در بحث روابط کار هدف اصلی ما سازش است که هم کارفرما و هم کارگر نیازمند حمایت هستند.منبع/ از بیناب سون

درباره‌ی خبرنگار

خبرنگار پایگاه خبری «اخبار بناب»

همچنین ببینید

5477494 - پایگاه خبری اخبار بناب شهرستان بناب

انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس

پیش از ظهر شنبه انفجار شدید در بندر شهید رجایی، واقع در بندرعباس رخ داد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *