۲۰ میلیارد تومان کجاست؟ زیرساخت‌های شهرک ولیعصر کجاست؟!

رئیس اداره راه و شهرسازی بناب در گفت‌وگو با «اخبار بناب»:

گلایه راه و شهرسازی بناب از عدم اجرای تعهدات شهرداری در شهرک ولیعصر

۲۰ میلیارد تومان کجاست؟ زیرساخت‌های شهرک ولیعصر کجاست؟!

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ مهدی نژادخلیلی در گفت‌وگو با پایگاه خبری اخبار بناب در تشریح مشکلات شهرک ولیعصر اظهارکرد: طبق اسناد و صورت‌جلسات، ۲۰ میلیارد تومان به عنوان پیش پرداخت به حساب شهرداری واریز شده تا در مسیر اجرای زیرساخت‌های شهرک ولیعصر هزینه شود؛ اما به گفته رئیس اداره راه و شهرسازی، تاکنون نه تنها پیشرفت قابل‌توجهی در زیرساخت‌های این شهرک مشاهده نشده است بلکه عملیات اجرایی تاکنون توسط شهرداری اغاز نشده است.

وی با اشاره به تعهدات طرفین گفت: مقرر بوده واگذاری قطعات زمین به شهرداری، متناسب با میزان پیشرفت عملیات زیرساختی انجام شود؛ با این حال، اداره راه و شهرسازی در چند مرحله برای کمک به پیشبرد امور، اقدام به معرفی زمین به شهرداری نموده است و مورد پسند شهرداری قرار نگرفته است و قطعات برای بار سوم نیز چند روز اخیر به شهرداری معرفی شده است.

به گزارش اخبار بناب اما سؤال اصلی مردم شهرک ولیعصر این است:

۲۰ میلیارد تومان اختصاص‌یافته چه میزان از زیرساخت‌های شهرک را پیش برده است؟

چند درصد از تعهدات شهرداری عملیاتی شده؟

و چرا با وجود گذشت زمان، بخش مهمی از مطالبات زیرساختی ساکنان همچنان پابرجاست؟

🔻 «اخبار بناب» آماده انتشار پاسخ و توضیحات شهرداری بناب درباره میزان پیشرفت پروژه‌ها و نحوه هزینه‌کرد اعتبار اختصاص‌یافته است.

📌 شهرک ولیعصر؛ وعده‌ها روی کاغذ یا زیرساخت‌ها در میدان عمل؟

🇮🇷 @akhbarbonab1399 👈🏼اخبار بناب✏️

درباره‌ی روح‌الله احمدزاده

همچنین ببینید

photo 2026 09 09 23 39 03 - پایگاه خبری اخبار بناب شهرستان بناب

🔴 یکی به نعل، یکی به میخ؛ آموزش‌وپرورش بالاخره کدام را می‌خواهد؟

📝 یادداشت پایگاه خبری اخبار بناب به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ به اولیا گفته می‌شود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *