سه‌شنبه , شهریور 31 1405

توزیع مرغ تنظیم بازار در شهرستان بناب

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ حسین سائلی با اشاره به افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر اظهار داشت: در دو هفته گذشته این مدیریت جهت تامین امنیت غذایی و رفاه حال مردم، اقدام به توزیع ۴۰ تن مرغ کشتار روز تنظیم بازاری در سطح شهر و روستاها نموده است.

تنظیم

وی افزود: قیمت مصوب و تعیین شده برای مصرف کننده در فروشگاه ها ۲۹۰ هزار تومان می باشد و حدود ۴۰ تن در روزهای آینده به بازار تزریق خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی در خصوص مرغ منجمد تازه نیز گفت: با توجه به تقاضای مصرف کننده و نیاز شهرستان، مرغ منجمد در روزهای آینده، در فروشگاه ها و محل هایی از قبل تعیین شده به قیمت مصوب توزیع خواهد شد.

سائلی تاکید کرد: مشکلی در تامین مرغ به قیمت مصوب و تنظیم بازاری وجود ندارد و مردم می توانند در روزهای آینده مرغ مورد نیاز خود را با قیمت تنظیم بازار تامین نمایند.

🇮🇷 @akhbarbonab

توزیع مرغ تنظیم بازار در شهرستان بناب

درباره‌ی فرامرز شبانی

همچنین ببینید

images - پایگاه خبری اخبار بناب شهرستان بناب

مجتمع فولاد ظفر بناب نیرو جذب می‌کند

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ مجتمع فولاد ظفر بناب به‌منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *