
به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب اظهار داشت: برخی از پروژه های عمرانی شهرستان بناب پس از ساخت اولیه برای مدت زمان بسیار زیادی ناقص بوده و بلاتکلیف مانده اند که می بایست هر چه سریعتر به اتمام برسند.
محمدرضا پورابراهیمی افزود: استادیوم ۱۵ هزار نفری شهرستان بناب ظرفیت بسیار مهم و مناسب برای استان آذربایجان شرقی است که متاسفانه این پروژه طی سالیان اخیر به اتمام نرسیده و با وجود پیشرفت ۸۵ درصدی سرعت بسیار کمی در پیشرفت دارد.
وی افزود: در بازدیدی که از این پروژه عمرانی و ورزشی در شهرستان بناب داشتیم، مقرر شد از طریق بانک رفاه کارگران اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان برای اتمام این پروژه تا پایان سال آینده تخصیص یابد.
انتهای پیام/ ذاکر احمدزاده
کانال اخبار بناب در پیام رسان ها
ایتا @akhbarbonab
سروش splus.ir/akhbarbonab
تلگرام @akhbare_bonab