یکشنبه 3 فروردین 1404

نظارت و بیماریابی جدی در مرزهای ورودی زائران اربعین

نظارت و بیماریابی جدی در مرزهای ورودی زائران اربعین

نظارت و بیماریابی جدی در مرزهای ورودی زائران اربعین

رئیس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که با توجه به ورود زائران از کشورهای پاکستان، افغانستان و هندوستان به ایران برای سفر به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی، نظارت و بیماریابی با جدیت در دو مرز ورودی انجام می‌شود. در صورت شناسایی بیماری‌های خطرناک، از ورود افراد مبتلا به کشور جلوگیری خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛  دکتر جعفر میعادی‌فر، رئیس سازمان اورژانس کشور، در حاشیه افتتاح پایگاه جاده‌ای پیرملو در شهرستان اسدآباد، در جمع خبرنگاران گفت: «زائرانی که از کشورهای پاکستان، افغانستان و هندوستان وارد ایران می‌شوند، از نظر بهداشتی در سطح پایین‌تری قرار دارند. به همین دلیل، نیروهای ما در دو مرز ورودی به طور جدی بر سلامت آن‌ها نظارت کرده و در صورت شناسایی بیماری‌های مضر، اجازه ورود به این افراد داده نمی‌شود.»

وی همچنین به چالش‌های دسترسی به بیماران در شهرهای بزرگ اشاره کرد و افزود: «در برخی شهرهای بزرگ به دلیل ترافیک سنگین، دسترسی اورژانس به بیماران با مشکل مواجه است. ما در تلاش هستیم تا سرعت دسترسی به بیماران را افزایش دهیم.»

میعادی‌فر با اشاره به وضعیت مطلوب اورژانس در شهرستان اسدآباد، گفت: «دسترسی پایگاه‌های اورژانس در این شهرستان از میانگین کشوری بهتر است و زمان دسترسی به بیماران حدود ۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه است. همچنین، پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای و شهری این شهرستان به طور کامل مناطق را پوشش می‌دهند.»

وی از افتتاح چندین طرح پزشکی در شهرستان اسدآباد خبر داد و گفت: «پایگاه جاده‌ای پیرملو که در مسیر حادثه‌خیز این شهرستان قرار دارد، امروز افتتاح شد. همچنین، طرح اسکین لب دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز به بهره‌برداری رسید. این دانشکده در حال حاضر رشته‌هایی مانند کاردانی فوریت‌های پزشکی را ارائه می‌دهد و در تلاش است تا مجوز رشته کارشناسی فوریت‌های پزشکی را نیز دریافت کند.»

خدمات اورژانس در ایام اربعین

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به برنامه‌های این سازمان در ایام اربعین، گفت: «وزارت بهداشت مسئول کمیته بهداشت و درمان اربعین است و سازمان اورژانس دبیری این کمیته را بر عهده دارد. ما از چندین ماه پیش فعالیت‌های خود را در این زمینه آغاز کرده‌ایم.»

وی افزود: «در استان‌های مرزی، شامل دو مرز ورودی و شش مرز خروجی، هشت دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی به زائران ارائه می‌دهند. تاکنون دو میلیون زائر از ایران به سمت عتبات عالیات حرکت کرده‌اند و خوشبختانه حوادث ترافیکی در مقایسه با سال گذشته کاهش داشته است.»

میعادی‌فر با بیان اینکه پنج حادثه تلخ برای زائران ایرانی در عراق رخ داده است، گفت: «وزیر بهداشت ایران با وزیر بهداشت عراق تماس گرفته و درخواست کرده است تا نظارت بیشتری در بیمارستان‌های این کشور انجام شود. برخی از مصدومان این حوادث در بیمارستان‌های امام خمینی(ره) ایلام و طالقانی آبادان بستری هستند و حال عمومی آن‌ها مساعد است.»

افتتاح طرح‌های پزشکی در اسدآباد

در سفر نیم‌روزه رئیس سازمان اورژانس کشور به شهرستان اسدآباد، پنج طرح پزشکی شامل پایگاه امداد جاده‌ای پیرملو، مرکز مهارت‌های بالینی، مرکز آزمون الکترونیک، سالن تشریح و کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

این اقدامات نشان‌دهنده تلاش‌های سازمان اورژانس کشور برای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی، به‌ویژه در ایام حساسی مانند اربعین حسینی است.

نظارت و بیماریابی جدی در مرزهای ورودی زائران اربعین

خبرنگار/ سعید محمدی

درباره‌ی سعید محمدی

همچنین ببینید

افزایش ۵۰ درصدی قیمت بلیط تماشاگران

اقدام عجیب افزایش ۵۰ درصدی قیمت بلیط تماشاگران در مسابقات فوتسال جام رمضان شهرستان بناب

به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ در حالی که در مرحله گروهی استقبال تماشاگران از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =