به گزارش اخبار بناب به نقل از خبرگزاری فارس/ از همان روزهای ابتدایی ورود کووید 19 و به عبارتی ویروس کرونا به کشورمان و اجباری شدن آموزش از راه دور، دیگر صدای زنگ تفریح در مدارس به گوش نرسید، مدارس تعطیل و دانشآموزان خانه.نشین شدند.
در همان روزهای اول شیوع ویروس کرونا بود که دانشآموزان یادگیری مطالب درسی را از طریق شبکه آموزش دنبال میکردند اما رفته رفته مدارس نیز با ایجاد گروههایی در فضای مجازی سعی کردند، تدریس خود را از این طریق به گوش دانشآموزان برسانند.
اما با همه اینها، هیچ کدام جای خالی تدریس در مدرسه و فراگیری به صورت مستقیم را برای دانشآموزان پر نکرد.
اپلیکیشن «شاد» یکی از راههایی بود که دانشآموزان و معلمان مدارس با عضویت در این سامانه توانستند آموزش را دوباره از سر بگیرند اما این برنامه نیز خالی از اشکال و عاری از مشکلات نبوده و نیست، چرا که استفاده از این برنامه مشکلاتی را برای برخی دانشآموزان و خانوادههای شهری و روستایی که به اینترنت و گوشی هوشمند دسترسی ندارند، به وجود آورده و دست آنها را از فراگیری علم و دانش کوتاهتر کرده است.
قطعاً در این میان دانشآموزانی وجود دارند که بهخاطر عدم وجود امکانات لازم برای آموزش از طریق فضای مجازی از تحصیل و آموزش بازمانده.اند و علت آن را میتوان کمبود امکانات از قبیل نبود گوشی و تبلت عنوان کرد که معضل مشترک بسیاری از افراد است.
این روزها قیمت گوشی و تبلت چنان بالا رفته است که بسیاری از خانوادهها قدرت خرید آن را ندارند که در این صورت یا فرزندان آنها از تحصیل محروم می شوند و یا اینکه باید از گوشی والدین استفاده کنند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بناب در نشستی که با اصحاب رسانه داشت، اعلام کرد: 2 هزار و 500 دانشآموز بنابی فاقد تبلت و گوشی هوشمند بودند که به همت خیران 500 دستگاه تبلت برای دانشآموزان بیبضاعت تهیه و تحویل شد.
حسین پارسامهر افزود: این حرکت در قالب رزمایش مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه صورت گرفت و این تعداد تبلت برای دانشآموزانی که دسترسی به شبکه آموزشی «شاد» را نداشتند، تهیه شد.
وی تصریح کرد: هم اکنون 2 هزار دانشآموز بنابی نیز فاقد تبلت و گوشی هوشمند هستند که نیاز به تداوم انفاق، همراهی و نیکوکاری در این شرایط خاص آموزش کرونایی دارند.
به گفته مدیر آموزش و پرورش بناب، 544 دانشآموز بازمانده از تحصیل در این شهرستان وجود دارد که شیوع کرونا، ازدواج زودهنگام و سایر مشکلات اجتماعی باعث بازماندن این تعداد از دانشآموزان از ادامه تحصیل در سال تحصیلی جاری شده است.
با این یادآوریها امید است، خیران عزیز که همواره در تمام صحنهها در کنار محرومین قرار گرفته و گرهگشای مشکلات آنان بوده.اند، با تهیه این تعداد تبلت و گوشی همراه زمینه را برای ادامه تحصیل دانشآموزان، این آیندهسازان کشور فراهم سازند.
گفتنی است، شهرستان 150 هزار نفری بناب دارای 27 هزار و 223 دانشآموز و یک هزار و 749 فرهنگی است.انتهای خبر/ جاوید بنابیان
http://www.akhbarbonab.ir/?p=2894(در یک برگهٔ جدید باز میشود)