یکشنبه 3 فروردین 1404

تقویت همکاری‌های راهبردی میان شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیاد ملی نخبگان

62509915 2 - پایگاه خبری اخبار بناب شهرستان بناب


به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت نقش‌آفرینی نخبگان در حوزه‌های فرهنگ، علم و فناوری تأکید کرد و خواستار تحکیم روابط میان این شورا، دانشگاه‌ها و بنیاد ملی نخبگان شد.

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در نشستی با حضور دکتر ناصر باقری مقدم، قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، رسول جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، و مجتبی همتی‌فر، رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک، در محل شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر لزوم تعامل بیشتر با نهادهایی همچون صدا و سیما، دانشگاه‌ها، سازمان تعلیم و تربیت کودک و بنیاد ملی نخبگان تأکید کرد.

خسروپناه در این دیدار با اشاره به اهمیت حکمرانی نخبگان در عرصه‌های فرهنگ، علم و فناوری، اظهار داشت: حکمرانی تنها به سیاست‌گذاری محدود نمی‌شود، بلکه فرایندی است که از تدوین سیاست‌ها آغاز شده و به خدمت‌رسانی ختم می‌شود. در این مسیر، تکریم نخبگان و تعامل سازنده با آنان امری ضروری است و رسانه‌ها نیز در این زمینه نقش کلیدی ایفا می‌کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به اهمیت توجه به گروه سنی کودکان، گفت: آینده‌سازی کشور در گرو تربیت و پرورش صحیح کودکان است. نهادهای فرهنگی نباید صرفاً منتظر حمایت‌های دولتی باشند، بلکه می‌توانند از مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز بهره بگیرند، چراکه این قشر، آینده‌سازان ایران اسلامی هستند.

تقویت همکاری‌های راهبردی میان شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیاد ملی نخبگان

خبرنگار / سعید محمدی

درباره‌ی سعید محمدی

همچنین ببینید

آغاز مسابقات فوتسال جام رمضان بانوان در شهرستان بناب

آغاز مسابقات فوتسال جام رمضان بانوان در شهرستان بناب

مسابقات فوتسال جام رمضان بانوان شهرستان بناب در دو رده سنی بزرگسالان و جوانان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =