با حضور مسئولان شهرستان بناب مراسم کلنگ زنی احداث 2 باب مدرسه و یک سالن ورزشی با اعتبار 268 میلیارد ریال برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ همزمان با پنجمین روز دهه مبارک فجر مراسم کلنگ زنی ۳ پروژه آموزشی شامل ۲ باب مدرسه و ۱سالن ورزشی با اعتبارکلی ۲۶۸ میلیاردریال با حضور مسئولان شهرستان برگزار شد.
در این مراسم سالن ورزشی شهید مختاری در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع با اعتبار ۲۸ میلیارد ریال توسط خیرمحترم حاج اکبر نیکخصال و مدرسه ۱۲ کلاسه شهیدفلاحی در زمینی به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع وبا اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال به همت اهالی روستای قره چپق کلنگ زنی شد.
همچنین مدرسه ۹ کلاسه شهید میرجعفرپور واقع در شهرک امام در زمینی به مساحت۱ هزار ۴۰۰متر مربع و با اعتباری بالغ بر۱۰۰ میلیارد ریال توسط خیرین محترم حاج حسین و حاج محسن اکبری از هیئت امنای فولاد ظفر بناب کلنگ زنی شد. پایان خبر/ذاکر احمدزاده
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بناب خبر داد: 20 اسفند به عنوان روز شهدای بناب نامگذاری شده است به گزارش اخبار بناب؛ محمد فتحی زاده درجلسه ستاد شاهد شهرستان با اشاره بر نام گذاری ۲۰ اسفند ماه به عنوان روز شهدای بناب افزود: در روز ۲۰ اسفند ماه ۱۳۶۴ در طی عملیات والفجر ۸ تعداد ۱۸ تن از رزمندگان این شهرستان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. وی افزود: برای بزرگداشت نام و یاد و خاطره شهدای این روز بیستم اسفندماه هر سال در شهرستان بناب روز شهدای بناب نامگذاری شده است.
ضرغامی گفت: کباب بناب میتواند دنیا را بگیرد این کباب ثبت ملی شده ولی برندسازی برای آن انجام نگرفته است اگر قیمت و نحوه ارائه آن استاندارد باشد قابلیت جهانی شدن دارد.
به گزارش اخبار بناب به نقل از برنا/ عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به تازگی در ویدئویی که در صفحات مجازی منتشر کرده، درحالی که بسته غذای کباب بناب آذربایجان را در حضور مهمانانش باز میکند میگوید: «کباب بناب میتواند دنیا را بگیرد بهتر از مک دونالد است. این کباب به ثبت ملی هم رسیده اما برندسازی برای آن انجام نگرفته است. اگر این کباب با همین طعم و قیمت و شکل در همه جای ایران پیدا شود میتوان روی برندسازی آن کار کرد.
وی می گوید: با آقای باقری نماینده بناب و کریم زاده از دست اندرکاران آن صحبت کردیم. باید قیمت و نحوه ارائه آن استاندارد باشد. چون ظرفیت جهانی شدن را دارد.»
در تیر ماه سال ۹۴ در جلسه شورای ثبت میراث ناملموس قرعه به نام کباب «بناب» از آذربایجان شرقی افتاد و مهارت پخت این کباب در فهرست میراث ناملموس ایران ثبت شد.
مجتمع فولاد صنعت بناب مبلغ 5 میلیارد ریال جهت تهیه جهیزیه برای زوج های نیازمند شهرستان بناب به کمیته امداد شهرستان اهدا کرد.
به گزارش اخبار بناب/ مدیر عامل مجتمع فولاد صنعت بناب با اعلام این خبر افزود: در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی و هم چنین منویات مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی به نیازمندان، کمک هزینه 5 میلیاردی از طرف این مجتمع برای کمک به ازدواج آسان و تهیه جهیزیه به حساب کمیته امداد شهرستان واریز شد.
سورنا زمانیان با تاکید بر اهمیت نیکوکاری و اقدامات خیرانه در دین اسلام افزود: در احادیث و کلام معصومین به اقدامات حسنه تاکید بسیاری شده و ائمه بزرگوار نیز خودشان علاوه بر اینکه در کارهای خیر پیش قدم می شدند دیگران را نیز به انجام کارهای خیرانه ترغیب و تشویق می کردند.
مدیر عامل مجتمع فولاد صنعت بناب با بیان این موضوع که این مجتمع متعلق به شهرستان بناب است افزود: هر گاه احساس کنیم ارگان یا اداره ای به کمک های این مجتمع نیاز دارند هیچ گاه از کمک کردن دریغ نمی کنیم و تا حد توان در کنار سایر مسئولان شهرستان در رسیدن به اهداف کلان شهرستان کمک می نماییم.
وی ادامه داد: مجتمع فولاد صنعت بناب در تمامی کارهای خیریه از قبیل پویش همدلی، رزمایش کمک های مومنانه، بهسازی گلزار شهدا و … همیشه پیشقدم بوده و خواهد بود چرا که وظیفه خود می داند در اقدامات خیریه همیشه پیشقدم باشد.
زمانیان با بیان اینکه تهیه جهیزیه یکی از راه های تسهیل ازدواج جوانان می باشد گفت: در همین راستا با همکاری اداره کمیته امداد شهرستان مبلغ 5 میلیارد ریال جهت تهیه جهیزیه زوج های نیازمند کمک شد.
زمانیان در پایان با بیان اینکه جوانان سرمایه های این انقلاب هستند افزود: یکی از مشکلات امروزی جوانان ازدواج می باشدکه لازم است تمامی نهادها و دستگاه ها در تسهیل این امر ورود پیدا کنند تا با ازدواج و فرزند آوری به عنوان سرمایه های آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت میهن عزیزمان کمک نماییم.
شایان ذکر است مجتمع فولاد صنعت بناب به عنوان بزرگ ترین شرکت بخش خصوصی کشور در زمینه تولید فولاد می باشد که در حال حاضر انواع مقاطع فولادی اعم از میلگرد از سایز ۸ تا ۳۲ با گریدهای مختلف را مطابق با استانداردهای جهانی تولید و با توان تولید تیرآهن، نبشی و ناودانی و با بهره گیری از خطوط متعدد نوردی سبد کامل محصولات فولادی را روزانه راهی بازار داخلی و خارجی می نماید.
به گزارش اخبار بناب به نقل از ایسنا/ مدیر عامل مجتمع فولاد صنعت بناب حل مشکلات معیشتی کارکنان فولاد صنعت بناب را خط قرمز این مجتمع عنوان کرد.
سورنا زمانیان روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان با اشاره به شغل خبرنگاری افزود: خبرنگاران مظلوم ترین قشر جامعه هستند که با هرنوع انجام کار و وظیفه مورد اتهام واقع میشوند.
وی شغل خبرنگاری را حساس و پرخطر عنوان کرد و گفت: خبرنگاران به مانند قاضی قضاوت در جامعه عمل میکنند و با تحلیل منطقی و درست باید با وجدان و شجاعت و صراحت از حق و حقوق مردم حمایت کنند.
وی افزود: فولاد صنعت بناب به هیچ جریان سیاسی وابسته نیست و این مجتمع در راستای عمران و آبادانی کشور، سربلندی نظام و اجرای فرمان مقام معظم رهبری عمل می کند. که در اینمیان با قطع دستان عده ای سود جو از منافع فولاد به نفع خود این شعار را اثبات نموده و به جد با این افراد برخورد میشود.
زمانیان با اشاره به اینکه امسال اگر قطعی های برق اجازه دهد پیش بینی ۱۰۰۰میلیارد سود خالص را داریم افزود: اگر این اتفاق بیافتد این سود در تاریخ فولاد بناب بی سابقه خواهد بود.
وی گفت: در کنار اقدامات خیرخواهانه این مجتمع برای کمک به نیازمندان شهرستان بناب اختصاص ۱۵ میلیارد تومان از درامد خالص فولاد صنعت به امورات شهرستان بخصوص حوزه فرهنگی و ورزشی این شهرستان اختصاص می یابد.
وی حل مشکلات معیشتی کارکنان فولاد صنعت بناب را خط قرمز این مجتمع عنوان کرد و افزود: نباید از کارکنان مجتمع هیچ پدر خانواده ای وسط برج دغدغه اتمام حقوق و شرمندگی از خانواده خود را داشته باشد.
مدیر عامل مجتمع فولاد صنعت بناب از اختصاص بودجه ای خاص و تعریف شده برای ورزش و نشاط کارکنان فولاد صنعت خبر داد و افزود: در حال حاضر مدیریت و برنامه ای مدون و منظم برای افزایش بیشتر و بهتر امید و نشاط و شادابی کارکنان مجتمع برنامه ریزی شده است.
زمانیان با اشاره به اینکه ۸۰درصد جذب جدید نیروهای پیمانکار درسال ۱۴۰۰ ازمیان جوانان اهل بناب است، افزود: برای استخدام و جذب نیروی انسانی برای مجتمع نیروهای بومی در اولویت ۱۰۰ درصدی فولاد صنعت هستند و در ادمه جذب از شهرستان های همجوار می باشد.
وی گفت: در حال حاضر مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید انجام شده که تا ۴ سال آینده با بهره برداری از سایت جدید فولاد شهریار به تعداد هزار و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی خواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، هلدینگ مجتمع فولاد صنعت بناب از چندین شرکت بزرگ فولادی شامل کارخانجات ذوب و نورد با هدف فعالیت در زمینههای گوناگون صنعت فولاد تشکیل شده است. این مجتمع فعالیت خود را در چندین فاز از اواخر سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۱۴۰ هکتار در شهرک صنعتی بناب و با امکانات زیر بنائی ایدهآل اعم از دسترسی به جاده اصلی، خط آهن، نیروگاه، خطوط انتقال گاز و آب آغاز کرده و هم اکنون با اشتغال زایی برای یک هزار و ۵۰۰ نفر این مجتمع انواع شمش های فولادی و آلیاژی در قالب دو واحد ذوب شاهین، ذوب شهریار و میلگرد آجدار در اندازه های مختلف با کیفیت های AII و AIII، انواع محصولات آلیاژی در مقاطع مختلف ، تیرآهن، نبشی و ناودانی در قالب هفت خط تولید نورد گرم تولید می کند .
بانوی کارآفرین شهرستان بناب که در زمینه خدمات حمل و نقل و تامین نیرو فعال است به طور مستقیم و غیر مستقیم برای بیش از 200 نفر اشتغال زایی کرده است.
به گزارش اخبار بناب/ کارآفرینی و ایجاد کسب و کار از دیدگاه بسیاری از شهروندان مستلزم داشتن شرایط مناسب مالی و تجربه فراوان است. شاید پیچیدگیها و سختیهای موفقیت در این عرصه باعث شود تا خیلیها دست به این خطر نزنند و فرصت و سرمایه خود را در راههای دیگری صرف کنند اما هستند افرادی که کار در این عرصه را تقریبا با هیچ شروع کردهاند و به جایگاهی که میخواستند رسیدهاند.
بانوی موفق کارآفرین 39 ساله بنابی یکی از همین افراد است. او برای اینکه عضو جامعه بزرگ کارآفرینهای کشور شود، کارش را با همت و پشتکاری و اعتماد به نفس و البته با پشتیبانی و کمک خوب همسر خود آغاز کرد، در این راه با تجربه و دانش تخصصی که داشت، با این حال قدمها را محکمتر از گذشته برداشت تا بتواند فرصتهای شغلی بسیاری را برای دیگران ایجاد کند و خود نیز 3 تا از معتبرترین شرکت های خدماتی رفاهی در کشور را مدیریت کند.
مریم بابازاده در گفتگو با اخبار بناب میگوید: کارش با علاقه ادامه پیدا کرده است، ایده ابتدایی کسب و کارش را کسی جدی نمیگرفت، اما اکنون که ۱۲ سال از کارش گذشته خیلیها سعی میکنند در این وادی قدم بگذارند و سودی کسب کنند.
وی همان دانشآموز با استعداد مدارس شهرستان بناب، و فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته مدیریت دولتی دانشگاه ازاد بناب است، به گفتهی خودش مسیر تحصیلیاش، کمک کرد تا استعداد خود را کشف کند و در کنار تحصیلات دانشگاهی فهمیده که باید رشته تحصیلی خود را به صورت عملی اجرا میکرده است.
بابازاده میگوید: انگیزه مالی، تنها انگیزه من برای آغاز کار نبود، واقعاً به کارهای مدیریتی، ایجاد اشتغال، کمک و حل مشکلات طبقات مستضعف جامعه علاقه زیاد دارم.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال برای بانوان نیز یکی از اهدافم است و برایم یک افتخار است، افزود: در کنار تمام سختهایی که در کارم دارم، همه توانم را به کار میگیرم، در کنار کارهای مدیریتی شرکت، مدیریت و تربیت فرزندانم را در محیطی با آرامش و به دور از استرس و خستگی های شغل خود تربیت کنم.
این بانوی کارآفرین تأکید میکند: برای شروع کار انگیزه شرط اصلی است، همانطور که انگیزه صرف مالی نداشتم، اما اینکه استعداد آدم هدر برود با این موافق نیستم، ضمن کار و در برخورد با کادر و پرسنلم بود که متوجه شدم چقدر مشکلات مالی زنان جامعه ما را آزار میدهد، این شد که با وجود سختی، به کارم دلگرم شدم و به امید خدا راهم را ادمه دادم.
وی اضافه میکند: کارهای شرکت در ابتدا به سختی پیشرفت می رفت، اما هم اکنون شرکت دارای مکان مستقل در محل میدان بسیج شهرستان بناب بوده و برای ایجاد نمایندگی در شهرهای مختلف نیز اقدامات جدی شده است.
بابازاده با اشاره به اینکه از سال87 بعنوان مدیر عامل در شرکت تعاونی گلشهر بناب فعالیتهای خود را شروع نموده ام افزود: نسبت به ساماندهی رانندگان درون شهری و برون شهری اقدام کردم و بعنوان کارگزاری تامین اجتماعی 1 هزار200 نفر بیمه شده را ساماندهی کرده و مراجعات مکرر به امور بیمه را حذف و عدم پرداخت حق بیمه, کمک مالی و سرگردانی و رفع موانع بیمه شدگان را بهبود بخشیدم، و در ادامه فعالیت ها، این تعاونی که جز تعاونی های برتر کشوری در سال 91 شناخته شد توانست 12 نفر را مستقیم و 30 نفر را غیر مستقیم مشغول بکار نماید.
وی برای پیشرفت های بیشتر با مهاجرت به تهران از سال 93 الی 95 مدیر عامل شرکت هواپیمایی و گردشگری میرداماد بوده و با اشتغال به 13نفر پرسنل تماما خانم در حوزه تورهای داخلی و خارجی در سطح کشور به توسعه فعالیت هایش می افزاید، اما به خاطر مشکلات خانوادگی و دوری از زادگاه خود مجبور به واگذاری امتیازشرکت و بازگشت به سرزمین مادری خود شد.
بانوی بنابی در ادامه فعالیت های بیشتر و بهتر خود در قالب رئیس هیات مدیره شرکت نیلگون بهکاران در استان آذربایجان شرقی در حوزه خدماتی رفاهی و تشریفات و تامین فضای سبز با ایجاد اشتغال برای 120 نفر نیروی فعال در این حوزه مشغول خدمت رسانی است.
مریم بابازاده 39 ساله از سال 84 متاهل بوده و دارای ۲ فرزند است و علاقه زیادی در حوزه کارآفرینی و اشتغال دارد و میگوید فعالیت های بیرون از خانه مرا خسته نمیکند و در کنار خانه داری از فعالیت اجتماعی غافل نمانده و همین علاقه مندی انرژی او را حفظ کرده است.
بابازاده از باز بودن زمینه اجتماعی برای حضور هرچه بیشتر بانوان می گوید، زنان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند و کمتر انسانی هست که زیست فردی را بر زیست اجتماعی ترجیح دهد.
وی با اشاره به اینکه بانوان نیمی از جامعه هستند و در کنار مردان منشا تحول و خدمت به جامعه هستند و در تحولات اجتماعی سیاسی کشور نقش آفرین هستند،میگوید: زنان نیز بخشی از جامعه محسوب می شوند شایسته است که بدون جبر، مراتب برخورداری از رفاه، آزادی و امنیت اجتماعی را داشته باشند و در جامعه اسلامی و ایرانی این زمینه مهیا است، و هیچ زنی نمی تواند بدون همراهی مردان منزلت های اجتماعی را تصاحب کند همانطور که هیچ مردی نیز قابلیت چنین انجامی را ندارد و از همراهی های همسرش در مسیر دشوار زندگی قدردان است.
این بانوی کارآفرین در حال حاضر علاوه بر عضو هیئت مدیره و مدیرعامل و رئیس هیات مدیره 2 شرکت نیلگون بهکاران غرب و شرکت تعاونی گلشهر بناب با اشتغال زایی به بیش از 200 نفر، بازرس اصلی شرکت خدماتی درمانی هلال نو که در زمینه ارائه خدمات درمانی تاسیس شده ، در امر آموزش و پرورش نیز در مدرسه غیرانتفاعی ریحانه الطاها بعنوان معاونت اداری مالی و اجرایی مشغول فعالیت است.
به گزارش اخبار بناب: شرکت نیلگون بهکاران غرب در زمینه تامین نیرو سلامت، بهداشت، درمان، خدماتی عادی و تخصصی، و همچنین شرکت تعاونی گلشهر بناب در زمینه خدمات حمل و نقل فعالیت دارند..
به گزارش اخبار بناب؛ در مراسم سالروز شهادت شهید مهدی باکری که با حضور فرمانده و نماینده ولی فقیه درسپاه ناحیه بناب و جمعی از هم رزمان شهید برگزار شد، دوستان و هم رزمان شهید سردار باکری به بیان خاطرات خود از زمان حضور خود در کنار سردار در دفاع مقدس پرداختند.
با خمپاره تانک نمیزنند
یکی از هم رزمان شهید در این راستا گفت: قبل از عملیات خیبر که دیدبانی میدادم، چندین روز بود که یک تانک عراقی را زیر نظر داشتیم که بخاطر مزاحمت این تانک در منطقه به فکر انهدام آن بودم.
وی افزود: بعد از تلاشهای زیاد، با خمپاره در حال منهدم کردن این تانک بودیم که آقا مهدی باکری رسید و وقتی ما را در تلاش بسیار برای انجام این عمل دید، بیسیم را از دست من گرفت و گفت که مومن خدا با خمپاره که تانک را نمیزنند، این خمپارهها بیت المال است و با هزاران سختی به دست ما میرسد و بیخودی نباید حیف و میل شود.
سفیدی ته مانده هندوانه
یکی دیگر از هم رزمان این شهید گرانقدر گفت: ساعت سه شب بود و بنده در سنگر خود مشغول انجام وظایف بودم که آقا مهدی وارد سنگر ما شد و به من گفت که غذا داری؟ گفتم که نه، مگر شام نخوردی؟ گفت که از صبح چیزی نخوردهام.
وی ادامه داد: من در سنگر چیزی نداشتم و فقط کمی نان خورده خشک و مقداری ته هندوانهای که آن را با همسنگریان خورده و گذاشته بودیم کنار که چیزی از آن نمانده بود و فقط سفید ته هندوانه نمایان بود، گفتم نه هیچ غذایی ندارم و فقط نان خشک داریم.
وی گفت: که همان نان خشک را بیار کافی است. گفتم بروم از انباری یک تن ماهی بیاورم که آقا مهدی اجازه نداد و گفت، یک قاشق بیاور که با آوردن قاشق شروع به خوردن سفیدی داخل هندوانه با نان خشک کرد و شکرگزار خداوند شد.
به گزارش اخبار بناب: منطقه گردشگری قره قشون بناب در فاصله 5 کیلومتری شهر بناب و در نزدیکی روستای تازه کند زوارق کوه های سر به فلک کشیده و زیبای قره قشون قرار دارد که یکی از تفرجگاه های اصلی مردم بناب است.
رشته کوه های قره قشون دارای چندین قله مرتفع همانند قله تربه با ارتفاع 1652 متری است و یکی از محبوب ترین مسیرهای کوهنوردی در استان آذربایجان شرقی است.روستای تازه کند زوارق که روستایی تقریبا مدرن می باشد نیز در دامنه کوه قره قشون قرار گرفته است.
منطقه قره قشون که در دهستان خلیلوند قرار گرفته است از مناطق تاریخی شهر بناب نیز هست که قدمت آن به دوران پیش از ظهور سلام در ایران باز می گردد و در فهرست آثار ملی و طبیعی به ثبت رسیده است. این منطقه با داشتن آب و هوای مطبوع و بسیار دلپذیر شهره است.
شهرداری بناب در سال 1382 اقدام به ایجاد یک کمپ گردشگری در دامنه کوه قره قشون کرده است.این کمپ شامل چندین آلاچیق در دامنه کوه، سرویس بهداشتی، نمازخانه و بوفه است و راه دسترسی به آن نیز آسفالت می باشد. اگر چه مردم بناب معتقدند هنوز کارهای بسیاری را می توان برای ایجاد امکانات رفاهی بیشتر در کوه های قره قشون به انجام رساند.
قره قشون در روزهای تعطیل مملو از حضور گردشگران، خانواده های بنابی و طبیعت گردانی است که با کوهنوردی و یا اقامت در دامنه کوه روز خود را سپری می کنند. در دامنه کوه مسیرهایی به شکل پلکانی تعبیه شده است تا پیمایش کوه را راحت تر کند.
در نقاط مرتفع قره قشون می توانید نمای زیبایی ازدریاچه اورمیه و روستای تازه کند زوارق و باغ ها و مزارع آن و کمی دورتر نمای شهر زیبا و آرام بناب را به چشم ببینید.قره قشون در فصل بهار یکسره سبز است و گل های وحشی و خوش عطر و بو و همچنین گیاهان دارویی فراوانی در گوشه و کنار آن می روید.
در جای جای قره قشون چشمه های متعددی قرار دارد که چشم انداز زیبای را پدید آورده اند. خاک قره قشون از باروری بسیار مناسبی برخوردار است و در چند سال اخیر پروژه درختکاری نیز در دامنه های آن به اجرا در آمده است. وجود درختان در شکاف های صخره ها و دامنه های کوه در هر فصلی در ترکیب با قره قشون تصویری دل انگیز را خلق می کنند.
در فازهای بعدی کمپ گردشگری قره قشون احداث پارک جنگلی نیز در دست اقدام خواهد بود. در طبیعت نیمه کوهستانی بناب قره قشون یکی از دو رشته کوه مهم شهر بناب است که دامنه های وسیعی دارد و در بین مردم بناب و طبیعت گردان بسیار محبوب است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجان شرقی، از ثبت ۱۱ اثر تاریخی غیرمنقول استان در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.
به گزارش اخبار بناب: احمد حمزه زاده با اعلام این خبر گفت: در راستای حفظ و احیای بناهای تاریخی و فرهنگی و حفاظت از ابنیه و محوطههای تاریخی، پرونده ۱۱ اثر تاریخی- غیرمنقول استان، پس از بررسی و تأیید کمیته ثبت آثار غیرمنقول کشور، در فهرست آثار ملی قرار گرفت.
وی ادامه داد: از میان ۱۱ پرونده ثبتی استان، پنج پرونده متعلق به شهرستان تبریز و شش پرونده به آثار تاریخی شهرستانهای استان تعلق دارد.
به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، وی با اشاره به ثبت پنج اثر تاریخی از شهرستان تبریز در جلسه اخیر کمیته ثبت آثار غیرمنقول کشور گفت: در این جلسه خانه وراث طوبائیه (منتسب به باقرخان)، مدرسه سمیه (کنسولگری سابق آلمان)، خانه ارجمند، حمام نوبهار و خانه اصغر نژاد از تبریز در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
حمزهزاده در پایان به آثار تاریخی ثبتی در شهرستانهای استان اشاره کرد و گفت: طی تأیید کمیته ثبت آثار غیرمنقول کشور، ثبت ملی «خانه عامر» شهرستان اهر، «حمام شندآباد» شهرستان شبستر، «خانه خیابانی» شهرستان مراغه، «مجموعه ایلخانی اسفستان» و «مسجد محله پایین روستای قلعه جوق» شهرستان سراب و «مسجد قرمز» شهرستان بناب نهایی شد.
مدیر عامل مجتمع فولاد صنعت بناب اعلام کرد: با اجرای طرحهای توسعه ای این مجتمع، حداقل یک هزار فرصت شغلی در سال های پیش رو برای نیروهای بومی ایجاد خواهد شد.
اخبار بناب/ بابک علیزادشهیر گفت: پروژه احداث یک واحد ذوب با ظرفیت یک میلیون و ۴۵۰ هزار تن در سال برای تولید شمش فولادو هم چنین احداث دو واحد نورد سنگین تیرآهن و ورق هر کدام به ظرفیت هفت صد هزارتن در سال، احداث واحد قرینه ذوب ۴۵۰ هزارتنی شاهین بناب، ایجاد اکسیژن پلنت برای تولید اکسیژن به ظرفیت ۹۰ میلیون نرمال مترمکعب در سال و طرح تولید فروآلیاژ(فروسیلیس، فروسیلیکومنگنز و فرومنگنز) به ظرفیت ۵۰ هزار تن درسال( در ۲ فاز) طرحهای اصلی مجتمع فولاد بناب را تشکیل میدهد.
وی افزود: در کنار طرحهای اصلی مجتمع، طرحهای کوچک دیگری نیز داریم ضمن اینکه هم برای سنگ آهن وهم برای کارخانه فروآلیاژها بدنبال معادن هستیم. همچنین برای اجرای طرح های ذوب القایی شهریار و شاهین، طرحهایی داریم که ظرفیت آنها را دو برابر خواهد کرد.
علیزادشهیر با بیان اینکه مجتمع فولاد بناب از زیرمجموعههای هلدینگ ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری است، ادامه داد: برای اجرای طرحهای توسعه ای مجتمع فولاد صنعت بناب، در سال جاری قراردادی بین گروه مالی گردشگری و قرارگاه خاتمالانبیا منعقد شده که اجرای طرحها را سرعت میبخشد ضمن اینکه به دست متخصصان و مهندسان ایرانی اجرا می شود.
وی گفت: تامین مالی طرحها از طریق گروه مالی گردشگری، هلدینگ ماهان و البته سودآوری مجتمع فولاد صنعت بناب خواهد بود و با توجه به اصلاح ساختار مالی و سودآوری مجتمع، بنا داریم در سال ۱۴۰۰ وارد بورس شویم تا سرمایه های لازم را از این طریق تامین کنیم.
علیزادشهیر با بیان اینکه تاکنون چنین طرحهایی در سطح استان آذربایجان شرقی اجرا نشده است، افزود: طرح های توسعه فولاد بناب در سطح ملی است و با بهره برداری از آنها علاوه بر افزایش تولید و صادرات محصولات فولادی، هزاران فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به ویژه برای جوانان بومی منطقه ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه در اجرای طرحهای توسعه فولاد بناب، حفظ محیط زیست در اولویت قرار دارد، تصریح کرد: مجتمع فولاد صنعت بناب در سال جاری که به نام جهش تولید نامگذاری شده، به افزایش تولید، رشد صادرات، اصلاح ساختار مالی و سودآوری دست یافته که حاصل تلاش همه مدیران، مهندسان و کارکنان فولاد بناب است.