اجرایی سازی طرح بازآفرینی فضای اطراف مسجد تاریخی میدان بناب (مسجد گزاوش)

شهردار بناب از اجرایی سازی طرح بازآفرینی، میدانچه و فضای اطراف مسجد تاریخی میدان بناب (مسجد گزاوش) خبر داد.

مسجد گزاوش



به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ فرید پناهی در تشریح این خبر اظهار کرد: مسجد جامع میدان که از آثار دوره صفوی می باشد و در بافت تاریخی مرکز شهر و در مجاورت بازار سرپوشیده(اوزون بازار) و ضلع غربی میدان امام حسین(ع)واقع شده می بایست از وضعیت بهتری از نظر شهرسازی برخوردار باشد.

وی گفت:به اینکه تخریب و از بین رفتن هویت تاریخی مسجد و بناهای تاریخی حمام میدان، درب عالی قاپو و کاروانسرا، نبود آسایش برای ساکنین مجاور مسجد میدان، همچنین پایین بودن سطح نورپردازی کفسازی و نبود چشم انداز تاریخی جذاب، شهرداری بناب را مصمم ساخت تا نسبت به اجرای طرح بازآفرینی میدانچه و فضای اطراف مسجد جامع میدان اقدام نماید.

شهردار بناب

کلیدار شهر بناب افزود: به سبب وجود مشکلاتی از جمله: عدم وجود محل مناسب جهت پارک خودروها، تجمع پاره ای مشاغل کاذب و مزاحم در نقاط کور در پشت مسجدمیدان ومغازه هایی با کاربری نامتناسب با بافت منطقه، برخورداری از وضعیت بهداشتی نامناسب و باتوجه به پاره ای فعالیت های شبه اقتصادی، وجود سرویسهای بهداشتی متضاد با سیما و منظر شهری، استقرار تعدادی مغازه فرسوده ناهمگون، تداخل مسیر غیر استاندارد بدون خط کشی سواره و پیاده رو، فقدان فضاهای تفریحی استراحتی و فضاهای سبز طرح باز افرینی این نقطه از شهر ضروری است.

اجرایی سازی طرح بازآفرینی فضای اطراف مسجد تاریخی  میدان بناب (مسجد گزاوش)

پناهی افزود: برای اجرای طرح مجموعا تملک۳۰ باب مغازه توسط شهرداری شروع شد که تا بحال حدود۲۸ باب از مغازه ها تملک و تخریب گردیده و۲باب مغازه دیگر نیز آماده تخریب است.

گفتنی است: مسجد میدان بناب (مسجد گزاوش) مربوط به دوره صفوی است و در بناب، جنوب غربی میدان اصلی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۴۸ با شمارهٔ ثبت ۸۷۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

#اجرایی سازی طرح بازآفرینی فضای اطراف مسجد تاریخی میدان بناب (مسجد گزاوش)

خبرنگار/ زهرا فرتوت

درباره‌ی سردبیر

سردبیر پایگاه خبری «اخبار بناب»

همچنین ببینید

1 - پایگاه خبری اخبار بناب شهرستان بناب

اینفوگرافیک| ۲۰ خصوصیت فرهنگ بسیجی از نگاه رهبر انقلاب

 به گزارش پایگاه خبری اخبار بناب؛ «بسیج بیش از آنکه یک سازمان باشد، یک فرهنگ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 4 =